Finalplatsen klar - vilka ska med?!


*UPPDATERAT 12/3*

De 18 biljetterna är alla sålda.


* * * * * * * * * * * * * * * * * *

*UPPDATERAT 11/3*
Biljetterna till Hammarbys sektion (Södra läktaren) har gått åt rejält och enligt uppgifter är det slutsålt/fullbokat! Men det finns hopp för dem som inte hunnit köpa än och det är att det efterhand kommer att släppas bokade biljetter som inte hämtats ut i tid. Alltså gäller det att frekvent besöka Ticnets hemsida för att försäkra sig om en plats till denna enorma GULD-fight!! Något som förstås GL09 såg till att göra tidigare ikväll och därför lyckats boka upp 18 st biljetter som vi nu vill ha köpare till! 250 kr/st - måste hämtas ut på lördag 13/3. Biljetterna är främst reserverade till GL-folk, men kommer att släppas vidare om de inte köps upp av den tänkta målgruppen.

KÖP BAJEN KÖP!!


*UPPDATERAT 11/3*
Priset för resan är inte satt ännu då vi jobbar mot flera bussbolag för att få det billigaste alternativet. I dagsläget har vi preliminärbokat en 56-manna buss.
Vi återkommer så snart vi har ett pris, men räkna med 400-500 kr per person.


*UPPDATERAT 11/3*
Det har kommit många frågor kring biljettläget och för tillfället finns det återigen biljetter på Ticnet KLICKA HÄR -->

Fans till Hammarby rekommenderas sektionerna C och D1-2


* * * * * * * * * * * * * * * * * *

*UPPDATERAT 10/3*
Hammarby Bandy säkrade finalplatsen efter fantastiska 7-2 (6-0) mot Villa tidigare ikväll inför över 4000 åskådare hemma på Zinken. Totalt 20-6 och 3-0 i matcher innebär FINAL på Studenternas söndag den 21 mars mot Bollnäs eller Sandviken.

Som Gröna Linan informerat om tidigare kommer en resa att organiseras till finalen. Nu är det upp till DIG om den resan ska bli av. Vi har redan fått in flera anmälningar men vi måste ha betydligt fler för att resan ska gå att genomföra. Hammarby är i final och kommer att ta SM-GULD denna gång, tänker du verkligen missa det??! Tveka inte utan anmäl Dig snarast till resan genom att maila ditt namn, ort och mobilnummer till [email protected].

Ett beslut om resan kommer att kunna genomföras tas i helgen av Gröna Linans styrelse. Vi har gjort vårt och erbjuder en resa till SM-FINALEN - nu är det upp till Dig om resan ska bli av!!


ÅK BAJEN ÅK!! :-)


Kommentarer
Postat av: SEB EUGEN

Ni som inte åker ner med Gröna Linans buss, har annars alternativet att åka med Gröna Linans finest del i ett passagerar-flyg! ;-)



AVE

2010-03-11 @ 01:25:13
Postat av: Petter

Haha Seb kom inte och locka folk från bussen till flyget nu! :-)



ALLA TILL UPPSALA 21/3!!

2010-03-11 @ 01:31:43
URL: http://gronalinan.blogg.se/index.html
Postat av: Seb Eugen

Dyrare med flyg, sen vill man inte missa Party bussen!



INVASION UPPSALA

2010-03-11 @ 01:51:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0